diumenge, 23 de juny del 2019

COMIAT DE P5

ESTIMATS I ESTIMADES  MAGS - MAGUES  I  OCELLS.

QUAN VAM COMENÇAR P5, EL FINAL DEL CICLE D'EDUCACIÓ INFANTIL  SEMBLAVA MOLT LLUNYÀ, PERÒ ELS DIES, LES SETMANES, ELS MESOS I EL CURS HAN PASSAT MOLT DE PRESSA I JA HEM ARRIBAT AL FINAL DEL CURS ! 

VOLEM DIR-VOS QUE US ESTIMEM TAL COM SOU!!!.


ENS HA AGRADAT MOLT SER LES VOSTRES MESTRES, HEM RIGUT AMB LES VOSTRES RIALLES I HEM CELEBRAT LES VOSTRES PETITES I GRANS DESCOBERTES. 


HEM VISCUT L'EVOLUCIÓ DELS VOSTRES DIBUIXOS, LES ENORMES GANES D'APRENDRE, D'EXPLICAR COSES ALS ALTRES, DE CANTAR, DE JUGAR, DE FER RACONS, TALLERS, INFORMÁTICA, PSICOMOTRICITAT, PROJECTES, ... 


RECORDEM COM HEM GAUDIT AMB VOSALTRES DE LES SORTIDES I SOBRE TOT L'AGRADABLE CONVIVÈNCIA A LES COLÒNIES!! 

PER TOT AIXÒ I MOLT MÉS, ENS HA AGRADAT MOLT VENIR A TREBALLAR CADA DIA AMB VOSALTRES. 

I, PER ACABAR, US VOLEM DESITJAR QUE CONTINUEU PARLANT, ESCOLTANT, SENTINT I MIRANT AMB ELS ULLS DEL VOSTRE COR, AMB ELS SENTIMENTS I, BEN SEGUR, QUE CONTINUAREU GAUDINT I APRENENT MOLT ELS PROPERS CURSOS DE LA VOSTRA VIDA. 

EP!!!


NO ENS OBLIDEM DE VOSALTRES, LES FAMÍLIES QUE ENS HEU ACOMPANYAT EN L'APRENENTATGE DELS VOSTRES FILLS/ES. US VOLEM AGRAÏR LA VOSTRA COL.LABORACIÓ, AIXÍ HA DE SER, COMPARTIR, PARTICIPAR, COL·LABORAR... PER MANTINDRE UN EQUILIBRI DINÀMIC ENTRE FAMÍLIA I ESCOLA.


UNA ABRAÇADA A TOTS I TOTES I GAUDIU D'UNES MERESCUDES VACANCES!!


L'EQUIP DE MESTRES D'EDUCACIÓ INFANTIL.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada